Noua platforma pentru Piata SPOT

Noua platforma pentru Piata SPOT

In data de 13 Iulie 2020, a fost implementata noua versiune a platformei de tranzactionare pentru Piata SPOT BRM. Noua versiune aduce noi functionalitati pentru reprezentantii pietei de gaze naturale.

Printr-un design modern si aliniat la platformele burselor internationale, platforma pietei SPOT dispune atat de noi facilitati, cat si de o interfata user friendly adaptata.

Noile optiuni disponibile participantilor sunt reprezentate de introducerea si/sau modificarea unor campuri si pozitionari, care permit transferarea unor date utile pentru utilizatori in platforma.

Noua platforma permite utilizatorilor sa acceseze atat lista tranzactiilor generale, cat si lista tranzactiilor proprii si a ordinelor activelor proprii.

In timp real sunt actualizate si limitele financiare, expunerea la piata si soldul garantiilor. Aceste noi optiuni ofera participantilor la piata posibilitatea sa isi cunoasca in permanenta disponibilitatea financiara pe piata.

Schimbarea stilului interfetei este extrem de benefica, intrucat este mult mai accesibila, mai rapida, iar icon-urile sunt mult mai vizibile. De asemenea, tema de culoare poate fi modificata, intr-o varianta luminoasa sau intr-una intunecata, in functie de dorinta utilizatorului.

Prin implementarea acestei noi platforme, Bursa Romana de Marfuri are ca scop sa ofere solutii practice intr-un mod eficient si profesional, adaptandu-se la noutate si schimband tehnologiile, astfel incat sa vina in intampinarea clientilor cu servicii complete si moderne.