Misiune și Valori

Scopul Bursei Române de Mărfuri este să ofere soluții practice într-un mod transparenteficient și profesional. BRM este o instituție care crește constant, se adaptează permanent la nou, schimbă tehnologiile, introduce noi produse pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor de management al riscului comercial și financiar.

În conformitate cu legea 357/2005, organul de avizare, supraveghere și control al burselor de mărfuri este Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României.

BURSA ROMÂNĂ DE MĂRFURI S.A. funcționează și ca societate de servicii de investiții financiare în baza Legii 297/2004 privind piața de capital, fiind autorizată să desfășoare următoarele servicii și activități de investiții: Piața de capital – SSIF BRM

Activitatea educațională a Bursei Române de Mărfuri s-a diversificat prin dezvoltarea propriei oferte de cursuri, dar și prin formarea unui furnizor de training specializat. În acest scop, în anul 2001 a fost creată BRM Consultanță în afaceri (BRM Business Consulting) – divizia educațională a BRM.

Misiune

Bursa Română de Mărfuri are drept misiune continua inovație, dezvoltare și aprofundare a caracteristicilor pe care le presupun piețele reglementate de mărfuri și licitații, în vederea punerii la dispoziția participanților de pe aceste piețe a unor soluții eficiente, transparente, corecte și utile.

Valori

Pornind de la această misiune, avem convingerea că vom deveni un partener de încredere pentru dumneavoastră și împreună vom promova în mod constant valori comune, care constau în transparență, integritate, garantare, eficientă și competitivitate